MODULARNA STOJNICA

Naš predlog smo zasnovali na kriteriju “uporaba ekoloških in/ali trajnostnih materialov, ki prenesejo večkratno montažo ali demontažo ter so obenem značilni za slovensko okolje in sodobni “.


Stojnica SPIRIT – 30 m2 – frontalni pogled

Projekt z vsemi svojimi elementi in izvedbo ponotranji slogan Green. Creative. Smart. ter implicitno in explicitno izraža njegove vrednote. Izbira materialov in pristop sta zelena-ekološka trajnostna,kreativna-všečna-drugačna in komunikativna-izstopajoča-inovativna. Oprema in materiali so v največji meri lokalni, v komunikacijah so uporabljena sodobna prezentacijska orodja, razširjena resničnost, zasloni na dotik, image animacije na LED zaslonih. Obiskovalcem in sodelujočim je omogočeno sproščeno druženje, ki prispeva k uspešnosti sejemskih nastopov.

Modularni leseni paviljon je montažna modularna lesena konstrukcija narejena iz lepljencev in lepljenih plošč. Gre za reminiscenco in moderno interpretacijo bogate slovenske dediščine na področju gradnje z lesom. Konstrucija se bo prilagajala velikosti sejemskega prostora in vsebini predstavitve.

Notranjost prostora deluje organsko, osvetljena pa bo z visečimi led žarnicami ali pasovnimi led lučmi z indirektno svetlobo.

S to modularno konstrukcijo lahko izvedemo poljubno dolge prostore, z ustrezno prilagoditvijo pa tudi širše prostore oziroma dodatno nadstropje, saj lepljene plošče in nosilci prenesejo velike razpone. Konstrukcija je samostoječa (s križno povezavo na rebrasti strani, ki je skrita v tleh), tako da se jo zlahka uporabi tudi za razporeditve v obliki otoka.

Vse avtorsko leseno pohištvo na stojnici je narejeno iz ostankov križno lepljenih plošč in je modularno ter enostavno sestavljivo.

Projekt z vsemi svojimi elementi in izvedbo ponotranji slogan Green.
Creative. Smart. ter implicitno in explicitno izraža njegove vrednote. Izbira
materialov in pristop sta zelena-ekološka trajnostna,kreativna-všečna-drugačna in komunikativna-izstopajoča-inovativna. Oprema in materiali so v največji meri lokalni, v komunikacijah so uporabljena sodobna
prezentacijska orodja, razširjena resničnost, zasloni na dotik, image animacije na LED zaslonih. Obiskovalcem in sodelujočim je omogočeno sproščeno druženje, ki prispeva k uspešnosti sejemskih nastopov.

Modularni leseni paviljon je montažna modularna lesena konstrukcija narejena iz lepljencev in lepljenih plošč. Gre za reminiscenco in moderno
interpretacijo bogate slovenske dediščine na področju gradnje z lesom. Konstrucija se bo prilagajala velikosti sejemskega prostora in vsebini predstavitve.

Notranjost prostora deluje organsko, osvetljena pa bo z visečimi led žarnicami ali pasovnimi led lučmi z indirektno svetlobo.

S to modularno konstrukcijo lahko izvedemo poljubno dolge prostore, z
ustrezno prilagoditvijo pa tudi širše prostore oziroma dodatno nadstropje, saj lepljene plošče in nosilci prenesejo velike razpone.
Konstrukcija je samostoječa (s križno povezavo na rebrasti strani, ki je skrita v tleh), tako da se jo zlahka uporabi tudi za razporeditve v obliki otoka.

Vse avtorsko leseno pohištvo na stojnici je narejeno iz ostankov križno
lepljenih plošč in je modularno ter enostavno sestavljivo.

Stojnica SPIRIT – 88 m2
Stojnica SPIRIT 30 m2


Izraba ostankov lesenih plošč reber za modularno pohištvo.