Virtual Slovenian Pavillion – Dubai expo 2020

Reeba XR - virtualni prostori

Tukaj si lahko ogledate slovenski virtualni paviljon na EXPU 2020 v Dubaju. 

Slovenski paviljon na svetovni razstavi EXPO 2020 v Dubaju ta teden zapira vrata. Ves čas trajanja EXPA, pa je imala Slovenija tudi digitalni dvojček paviljona v navideznem svetu – metaversu. Virtualni paviljon smo za naročnika Spirit Slovenija razvili v sodelovanju s startupom Reeba XR, ki se ukvarja z razvojem poslovnih rešitev na področju virtualne resničnosti. Njihova rešitev za paviljone in razstavišča v metaversu pa se imenuje EnvisionExpo.

V virtualnem paviljonu si je mogoče ogledati prostore v vseh treh etažah, zeleno sobo, pametno in interaktivno sobo ter tudi vsebine, ki so jih slovenske delegacije pripravile za vseh enajst tem, kolikor se jih je zvrstilo v šestih mesecih. V tem času se je v obeh paviljonih, tako virtualnem kot fizičnem, predstavilo okrog 90 uspešnih slovenskih podjetij, nekatera celo večkrat. V virtulanem paviljonu se je v času trajanja EXPA zvrstilo tudi več prenosov poslovnih dogodkov.

Slovenski virtualni paviljon bo na ogled še nekaj časa, zato ga lahko vsi, ki niste bilo na Expu v Dubaju, obiščete. Preko povezave  lahko doživite slovenski nastop na EXPU 2020 v Dubaju tudi vi.

(https://envisionexpo.com/envision-dubai/)

Utrinki