Luka Koper

Korporativno komuniciranje, Oblikovanje & arhitektura, Video & animacija

Korporativna komunikacija za pristanišče Luka Koper

Z Luko Koper sodelujemo že več kot 27 let. Leta 1994 smo v Pekingu na Kitajskem zanje in za 10 drugih slovenskih transportno-logističnih podjetij pripravili predstavitev Slovenije in prednosti slovenske  transportne poti v srednjo Evropo v primerjavi s severnoevropskimi pristanišči. V devetdesetih letih smo podobne predstavitve pripravili tudi v Kuala Lumpurju, Indonezija in v Singapurju.

Kasneje smo za Luko Koper v okviru projekta NAPA (link na blog) North Adriatic Ports Association pripravljali predstavitve v Muenchnu.

Zakoprsko pristanišče smo kreirali tudi B2B oglase,  korporativne brošure, PPT predstavitev, panoje, predvsem pa veliko razstavnih prostorov v Miuenchnu, kjer je vsake dve leti sejem Transport  & Logistic.

Projekt, ki ga predstavljamo, je poslovna predstavitev, ki je zasnovana in narejena tako, da jo lahko sodelavci Luke Koper širom sveta sproti prilagajajo svojim potrebam za predstavitve poslovnim partnerjem. Poslovna predstavitev je v osnovi izdelana v programu PowerPoint.Vsebuje številne nadgradnje, ki omogočajo  pregleden in sporočilen grafični jezik z infografskim podajanjem vsebin.

Naročnik: Luka Koper

Zasnova in izvedba PPT predstavitve

 

 

Oblikovanje razstavnih prostorov

Brošura

Plakat